Vigtig samarbejdsaftale indgået | Danske Sømands- og Udlandskirker
Udgivet tor d. 11. apr 2019, kl. 13:08

Samarbejdsaftale underskrevet

Det er en stor dag på sekretariatet i dag med besøg af Centerchef for Udenrigsministeriets Borgerservice, Ib Petersen og medarbejder i Borgerservice, Anne-Grethe Jørgensen. Årsagen til besøget er underskrivelse af en fælles samarbejdsaftale. 

Aftalen rummer dels det samarbejde, Danske Sømands- og Udlandskirker altid har haft med ambassader og konsulater i hele verden. Hvor det er muligt, er præsterne attacheret ambassaden, med i beredskab og i det hele taget en hjælpende hånd for danskere i nød. I hverdagen arbejdes der sammen om kulturelle begivenheder, der netværkes og højtider fejres ofte i fællesskab. Som noget nyt vil Danske Sømands- og Udlandskirker fremover være repræsenteret på de kurser Udenrigsministeriet holder for folk, der skal udsendes, og nye præster vil blive præsenteret i Borgerservice forinden udrejse. Kontaktoplysninger til danske præster og kirker vil på sigt kunne findes via Udenrigsministeriets app, Rejseklar.

 

På gruppebilledet ses fra venstre: Bjarne Tvilde, Pia Sundbøll, Tommy Liechti, Anne E. Jensen, Ib Petersen, Anne-Grethe Jørgensen og Per Poulsen-Hansen.

Kategorier Nyheder