ASIEN | Nye sømandspræster ansat | Danske Sømands- og Udlandskirker
Udgivet ons d. 15. maj 2019, kl. 15:34

Det med stor glæde at vi kan offentliggøre hele to kommende sømandspræster til kirkerne i hhv. Singapore og Hong Kong. Det vigtige arbejde ombord på danskflagede skibe kommer dermed igen i faste rammer efter en tid med midlertidige løsninger.

I Singapore tiltræder pastor Sussie Nygaard Foged pr. 1. august. Sussie Nygaard Foged er pt. præst i Sønderholm-Frejlev pastorat ved Aalborg. Med sig bringer hun bl.a. erfaring om kirke og tro formidlet på TV, i radio, sociale medier mm. Mand og to af tre børn følger med til Singapore, og de glæder sig alle til nye himmelstrøg og udfordringer. Sussie udtaler "Jeg glæder mig til at være præst, for dem der har deres dagligdag i Singapore og til mødet på skibene med de danske søfolk."


I Hong Kong tiltræder pastor Lars Emil Bolt pr. 1. august. Lars Emil Bolt er pt. ansat i Glostrup pastorat og har tidligere arbejdet i Kirkeministeriet. Teologisk interesserer han sig for folkekirkens udfordringer i det moderne samfund. Med sig har han sin hustru Nickie Mathilde Bolt. Lars siger "Jeg vil arbejde for, at sømandskirken fortsætter med at være det naturlige samlingspunkt for danskere i Hong Kong." 

Den nye præstefamilie til Singapore. Emil, Mathilde, Amalie, Sussie og Jan Foged.

Det nye præstepar til Hong Kong. Lars Emil og Nickie Mathilde Bolt.Kategorier Nyheder