HAMBORG | Sune Haubek bliver ny sømandspræst

HAMBORG | Sune Haubek bliver ny sømandspræst


# Nyheder
Udgivet af Anne Meldgaard, onsdag d. 9. september 2020, kl. 12:42

Det glæder os at offentliggøre kommende sømandspræst til Benediktekirken i Hamborg, Sune Haubek, som tiltræder pr. 1. november. Sune Haubek kommer fra en stilling som sognepræst ved Linå Sogn i Silkeborg. Han har desuden 18 års erfaring som feltpræst.

Sune Haubek glæder sig til de nye udfordringer og siger: ”Efter 20 år som sognepræst har jeg fået den fantastiske mulighed at komme til udlandet og være sømandspræst. Det er en gammel drøm, som nu går i opfyldelse.  Jeg glæder mig meget til at bygge kirke sammen den danske menighed i Hamborg. Benediktekirken har de smukkeste rammer og de bedste muligheder for at skabe liv og fællesskab omkring et varieret gudstjenesteliv og forskellige folkelige og kulturelle begivenheder. Samtidigt skal vi være kirke for de søfarende, så de mærker at sømandskirken er der for dem, når de er langt væk hjemmefra.”

Med til Hamborg rejser Sune Haubek’s hustru Anne, som er organist, og deres to drenge Peter og Jakob på 6 og 3 år. Tre ældre børn, Karoline, Johannes og Thit Marie, vil hyppigt komme på besøg.    

Hjertelig velkommen Sune og familie.