Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

FOTOUDSTILLING

Få en fantastisk fotoudstilling til låns i en måned og lad jeres sogn få et kig ind i de danske sømandskirker.

Den prisbelønnede fotograf Tine Harden har taget mere end 14.000 billeder på sin rejse rundt til de ni danske sømandskirker. Tine Harden er en mester i at fortælle en hel historie med et billede. Det er fortællinger om de danske i udlandet, om hjemstavn og længsel, om glæde, fællesskab og frivillighed der rækker hele kloden rundt.

Udstillingen består af 24 fotos i 40x60 cm klar til ophængning på eksisterende skinner eller kroge. Til hvert foto følger en lille papplade med tekst, som opsættes med alm. klæb. Udstillingen leveres med fragtmand i to transportegnede kasser. Der medfølger ophængsline og klæb.

Bogen "I fremmed havn", hvortil billederne er taget, medfølger i et kigge-eksemplar samt to salgseksemplarer. Desuden medfølger 5 pk. postkort til fri afbenyttelse. Hvis I ønsker at købe bøgerne, gøres dette ved betaling med MobilePay til: 3119 6600. Prisen er 399,- pr. stk. Ønskes en faktura, kontakt da sekretariatet.

Til dækning af transport og vedligehold opkræves 1.000 kr. for lån af udstillingen. Udstillingen er forbeholdt medlemmer af DSUK. Returnering skal ske 2. sidste dag i måneden, med mindre andet er aftalt.
 Se eksempler på billederne til venstre.

Kontakt os for reservation af udstillingen: 7026 1828 eller kontor@dsuk.dk.